Ledige kontorlokaler, Hvam Lillestrøm

Rimfeldt-konsernet inngikk avtale om kjøp av 3M Norge AS sin 110.700 kvm store eiendom langs E6 i Skedsmo kommune i desember 2013.

Eiendommen er meget sentralt beliggende ved Hvamkrysset, med flott eksponering mot E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Hvam er trafikknutepunktet hvor RV 22 til Lillestrøm og Gjelleråsen/Nittedal krysser E6.

Ved kjøp av eiendommen ble det inngått avtale om at 3M skulle leie kontorlokalene en periode, mens ca. 7000 kvm lagerlokaler sto ledige. Den 28.05.2014 ble det inngått leieavtale med DHL Supply Chain (Norway) AS om leie av lagerlokalene.

LEDIGE LOKALER: Nå er 3500 m2 kontorlokaler til leie. Ta kontakt med Karl Erik på tlf. 90 85 23 21.

 

 

Fra pressemeldingen etter avtalen med DHL:

Stor kontrakt inngått mellom Rimfeldt og DHL på Hvam

DHL har inngått en avtale med Rimfeldt-konsernet om leie av ca. 7.000 kvadratmeter lagerlokaler i Hvamkrysset langs E6, i Skedsmo kommune. 3M leier fra før om lag 8.000 kvadratmeter i bygningen på tomta som Rimfeldt kjøpte av 3M før jul. Bygningsmassen på ca. 15.000 kvadratmeter er dermed 100 % utleid.

Rimfeldt eier et konsern med eiendomsselskaper med base på Kongsvinger. Selskapene driver i hovedsak med eiendomsutvikling. De har virksomhet flere steder på Østlandet, men er en stor eiendomsaktør i Skedsmo kommune. Utover den aktuelle «3M-tomten», eier Rimfeldt-konsernet blant annet Maxbo og Plantasjen byggene på den andre siden av E6 i Hvamkrysset.

DHL er til stede i over 220 land og landområder i hele verden og er derved verdens mest internasjonale selskap. Med en arbeidsstokk på ca. 500.000 ansatte, leverer DHL logistikkløsninger for en praktisk talt ubegrenset mengde logistiske behov. DHL er en del av verdens ledende konsern innen post- og logistikk, Deutsche Post DHL og omfatter tre avdelinger: DHL Express, DHL Global Forwarding Freight, DHL Supply Chain og eCommerce PEP.

Det er DHL Supply Chain (Norway) AS som er leietaker. DHL flytter fra lokaler på Ulven i Oslo.

Daglig leder, Karl Erik Rimfeldt, i Rimfeldt Eiendom ser fram til et nært og godt samarbeid med DHL fremover:

–          Det er svært gledelig å få DHL, et av verdens største selskaper, inn i lokalene med alle arbeidsplassene og aktiviteten selskapet fører med seg, sier Rimfeldt

Adm. Direktør, Alex Hislop, i DHL Supply Chain (Norway) AS er fornøyd med avtalen med Rimfeldt og ser fram til å flytte inn i Hvamveien 6:

–          Beliggenheten langs E6 og fylkesvei 22 passer DHL meget godt. En slik lokasjon gjør DHL bare enda mer konkurransedyktig i vårt marked. Vi ønsker å gjøre våre kunders liv enklere, og her får vi effektive og tilgjengelige lokaler, forteller Hislop.